Διαμαρτυρία προς τον Δήμο Αρταίων για τα tablet

2020-04-24 10:35


Βρισκόμαστε στην εποχή της πανδημίας του κορονοιού , προσπαθώντας να μείνουμε υγιείς , να προστατέψουμε τις οικογένειες μας και τους συμπολίτες μας .

    Κάνουμε υπομονή με κλειστά τα μαγαζιά μας , είμαστε εξοργισμένοι με τα ψίχουλα που μας πετάει η κυβέρνηση , μαζεύουμε τα κομμάτια, που μας δημιούργησε  αυτή η κατάσταση και κάνουμε τα σχέδια μας για την νέα εποχή της οικονομικής καταστροφής που έρχεται.

    Στην νέα αυτή οικονομική καταστροφή, η αλληλεγγύη και η στήριξη στην τοπική αγορά της πόλης μας είναι πλέον ‘’υποχρέωση’’ όλων των συμπολιτών μας και των φορέων, για να ξαναλειτουργήσουν και να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε αυτές .

 

   Μέσα στην λαίλαπα αυτή των γεγονότων ο Δήμος Αρταίων μας ειρωνεύεται με τις ενέργειες  του…….!!!!!

Αγόρασε τα tablet που μοίρασε στα σχολεία από άλλη πόλη

 και στην ανακοίνωση του ,

ζητάει από τις τοπικές επιχειρήσεις της Άρτας

 να κάνουν χορηγίες tablet στον Δήμο

για να τα δώσει στις άπορες οικογένειες .

 

·        Αυτή είναι λοιπόν η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που μας διαφημίζετε από το Δήμο??

·        Δεν είναι βοήθεια μόνο τα δημοτικά τέλη που αναστείλατε για όσο είναι κλειστές οι επιχειρήσεις!!!      

·        Βοήθεια και υποχρέωση σας είναι να αναστείλετε την πληρωμή των ρυθμίσεων                      προς τον Δήμο !!!

·         Βοήθεια και υποχρέωση σας είναι όλες οι αγορές σας στον Δήμο ,να γίνονται από την ΑΡΤΑ και όταν αυτές μάλιστα είναι αναθέσεις !!!!

·        Βοήθεια και υποχρέωση είναι να μην διοργανώσετε φέτος το παζάρι !!!

·        Βοήθεια και υποχρέωση είναι να κάνετε διαφημιστική καμπάνια για να στηρίξουν όλοι με κάθε μέσο την τοπική αγορά!!!

·        Βοήθεια και υποχρέωση είναι να συνεργαστείτε με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας και να διεκδικήσετε μαζί από την κυβέρνηση μέτρα ανακούφισης και επιβίωσης  για τις επιχειρήσεις !!!

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  Α.  ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

Δυτική Ελλάδα

Η εορτή της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη γενέτειρά του

2020-06-01 15:09
Πριν δεκατρία χρόνια, το Σάββατο 2 Ιουνίου του έτους 2007, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας υποδέχθηκε, στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Μέγα Δένδρο Τριχωνίδος, απότμημα εκ του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, τιμάται η επέτειος...

Αίτημα για τρένο στην Ήπειρο

2020-06-01 09:47
Το παλιό αίτημα για σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου θα επανυποβάλλει επισήμως τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια. Στο αίτημα που επικαιροποιήθηκε σε πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο ζητείται η επανεξέταση από την πλευρά των συναρμόδιων υπουργείων, κατασκευής γραμμής από την Καλαμπάκα έως την...

Συγχαρητήριο μήνυμα Ν. Φαρμάκη για την άνοδο της ομάδας «Χ. Τρικούπης»

2020-06-01 09:29
Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση προβιβασμού της ομάδας μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης» στη Basket League, o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Ήταν δεδομένο και επισφραγίστηκε εντός αγωνιστικών χώρων, απλά τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η μεγάλη και όμορφη...

Μουσικό σχολείο Άρτας.Αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του σχολικού έτους 2020-2021

2020-06-01 08:53
Για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων, που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας, πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής έως και την Παρασκευή 5...

Εμπορικός σύλλογος Άρτας για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

2020-06-01 08:46
Η Ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι υποχρεωτική αργία για τις εμπορικές επιχειρήσεις του Νομου ΑΡΤΑΣ !! Άρα στις 8 Ιουνίου 2020 οι εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Άρτας θα είναι υποχρεωτικά κλειστές !!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>